Friday, June 12, 2009

ketandusan

ya, cuti yang agak lama memang membosankan. hasrat untuk keluar mencari kerja masih lagi belum terlaksana. bilalah agaknya nak keluar rumah, berhenti menghadap laptop and go make some money? duit pulak tinggal rm1.30. sweet. bagus sangat la tu. sekarang dah tak ada sumber duit. bagusnya kalau result keluar awal2. julai. lambat sangat.

duduk kat rumah tak produktif langsung. especially kalau aktiviti harian cuma duduk menghadap laptop, bukak blog orang, bukak youtube, tengok sume variety show yang best2, movie2 yang tak pernah tgk, and that's it. tak produktif. buang masa, tak tambah ilmu pun. rasa kosong. 0.0

banyak je buku yang tak habis baca lagi. tak nak pulak baca.
  • the world is flat
  • infidel
  • the lenovo affair
  • patriot act
  • yakjuj dan makjuj
  • the google story
  • the search
  • twilight
  • new moon
  • eclipse
  • breaking dawn
hurm. bukan main banyak buku yang tak habis baca lagi. bukan main banyak surah yang tak hafal lagi. bukan main banyak ilmu kena tambah lagi.

erni, apa nak jadi ni?
*geleng kepala*

4 comments:

Aisyah Ismail =) said...

erni bayangkan... ak pon 'geleng kepala' huhu~

ble la nk jumpe erni d pagi hr.. kuikuikui

peminat setia erni,
aisyah ismail =)

NaMa SaYa ErNi!!! said...

wahwah..nampaknya saya ada peminat setia...
insyaAllah, saya akan usahakan utk stay awake after subuh...haha...

~aozora~ said...

nak geleng kpala jgk.. =P
truskan membaca buku2 tu erni..
twilight n new moon x start lg ker?
da start cam susa sket nak stop..heh~
datang la ke kl..bole kite plan mcm2 hehe..tk care~

NaMa SaYa ErNi!!! said...

haha actually twilight da bace ritu time exam (ala yang kte baca nonstop tu).. but ble baca new moon da lost interest....cam x menarik plak....