Wednesday, November 25, 2009

tak ade life?

bila orang cakap, "ko ni asyik study aje, takde life langsung."

"ko ni asyik usrah je, takde life langsung"

"ko ni asyik main je, takde life langsung."

"ko ni asyik bersuka ria aje, don't waste your life man...."

"ko ni asyik duduk dalam bilik je, takde life langsung."

"ko ni asyik party je, takde life langsung."

orang ni cakap orang tu takde life. orang tu cakap orang ni takde life.

siapa yang takde life sebenarnya?

bagi aku, dua2 pun sama. kalau dia ada life sangat, takdenye nak fikir orang lain ade life ke tidak.

life? ape tu?

tepuk dada, tanya iman, bukan tanya selera.

=)

2 comments:

itana said...

"tepuk dada, tanya iman, bukan tanya selera"

SAYA SOKONG~!

petite girl said...

erni~ i agree with you!

bila i study tahap max , the teasers akan cakap :

" ann,chill la."

bila i g kuar ,

they say : " ann exam dah dekat."

haha.bothering me though.

agree with you.!<3