Friday, April 2, 2010

lub dub



lub dub, lub dub, jantung berbunyi.

bila ada perkara yang exciting, menakutkan, surprising, dan macam2 lagi, jantung akan berdenyut dengan laju.

pernah tak kita rasa setiap denyutan jantung tu untuk Allah? dan bila kita letakkan tangan di dada, dan rasa sendiri denyutan demi denyutan, kita ingat Allah.

sangatlah best kalau kita dapat rasa macam tu.

kalau kita jatuh cinta, jantung akan berdenyut dengan laju.

i think i fell in love.

2 comments:

Nur Azrin Sanudin said...

wow3...

eh, jantung betul ke tu erni?

NaMa SaYa ErNi!!! said...

bukan..ni aku amek gambar ni kat google images. rasanya gambar kek jantung time halloween.